رامبد جوان، هنرپیشه، کارگردان و مجری در سینما و تلویزیون ایران است که با برنامه خنداونه در شبکه نسیم، یکی از پرمخاطب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی دهه نود شمسی را روی آنتن برد. او متولد اول دی‌ماه سال 1350 در محله شهرآرای تهران بوده و سابقه 3 بار ازدواج را دارد. سفر او به کانادا به همراه نگار جواهریان، به‌منظور تولد فرزندشان، بازتاب‌های رسانه‌ای گسترده‌ای پیدا کرد. او و نگار، یک فرزند دختر به نام نوردخت دارند. قابل ذکر است که رامبد جوان با قریب به 12 میلیون دنبال‌کننده در صفحه اینستاگرامش، یکی از پرمخاطب‌ترین صفحات اینستاگرامی ایرانیان را در این شبکه اجتماعی در اختیار دارد.

در این پست از مجله اینترنتی تاپریلا، نگاهی داریم به زندگی، آثار و حواشی فعالیت‌های هنری و زندگی رامبد جوان. باعث خوشحالی ما است اگر شما مخاطب گرامی، نظر و دیدگاهی درباره آثار و فعالیت‌های این شومن (Showman) موفق ایرانی دارید، نظرات و دیدگاه‌های خود را با رعایت حریم خصوصی، از طریق بخش کامنت‌ها در انتهای این نوشتار به اشتراک بگذارید. لطفاً در ادامه با ما همراه باشید.

آشنایی با زندگی شخصی رامبد جوان

همان‌طور که در ابتدای این مطلب گفتیم، رامبد جوان، دی‌ماهی است. پدرش «بهمن جوانِ تبریزی» و مادرش «هما فانی جوادی» نام دارد. همسر اولش، ماندانا روحی بود که از سال 1383 تا 1387 با او زندگی کرد. رامبد پس از جدایی از ماندانا، با سحر دولتشاهی ازدواج کرد و به مدت 6 سال، (یعنی تا سال 1393) با او بود. ازدواج رامبد و نگار جواهریان، هنرپیشه سینمای ایران، دو سال بعد، (یعنی در سال 1395) رخ داد. شایان ذکر است که نگار جواهریان، علاوه بر سابقه بازیگری، سابقه داوری در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را نیز دارد.

رامبد جوان در کنار نگار جواهریان
رامبد جوان در کنار نگار جواهریان

فعالیت رامبد جوان، از تئاتر آغاز شده و به تلویزیون و سینما ختم شد. حضورش به‌عنوان بازیگرِ مهمان در مجموعه تلویزیونی پرمخاطب دهه هفتاد یعنی «همسران» سبب شد که در مجموعه تلویزیونی «خانه سبز» به‌عنوان فرید صباحی نقش‌آفرینی کند. نقش‌های رامبد جوان در سینما و تلویزیون، غالباً در ژانر طنز بوده و او همچنان این ژانر را ادامه داده است.

اگر رامبد را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کرده باشید، احتمالاً به این نکته پی برده‌اید که سعی می‌کند حاشیه‌سازی نکند اما باز، برخی از گفته‌ها و اعمالش، برای او جنجال و حاشیه می‌سازد. برای مثال، پست‌های اینستاگرامی او درباره شهید قاسم سلیمانی و دعوت مردم ایران به مقاومت در برابر شرایط اقتصادی، با انتقاداتی همراه شده بود؛ یا سفر او به کانادا با همسرش (نگار جواهریان) برای تولد فرزندشان، پیکان انتقادات را به سمت او روانه کرد و بعضی آن را مخالف تم میهن‌گرایانه و میهن‌پرستی برنامه خندوانه خطاب کردند.

عکس جنجال‌بر‌انگیز رامبد جوان در کانادا
عکس جنجال‌بر‌انگیز رامبد جوان در کانادا

آیا شما هم دوست دارید به یک کشور اروپایی، کانادا یا آمریکا و… سفر یا مهاجرت کنید؟ آیا شما هم قصد تحصیل و زندگی در خارج از کشور را دارید؟ همان‌طور که می‌دانید، مقوله سفر و هجرت بسیار پیچیده بوده و شخصی که قصد اقدام به سفر یا مهاجرت دارد، می‌بایست آمادگی‌هایی را در خود ایجاد کند. شاید با وجود اینکه برای سفر یا هجرتتان برنامه‌ریزی کرده‌اید، اما باز ممکن است از برخی از این آمادگی‌ها غافل بوده باشید؛ لذا برای کسب اطلاعات جامع (از جمع‌آوری اسناد و مدارک، گرفتن بیمه، خرید سیم‌کارت و افتتاح حساب بانکی گرفته تا نحوه اجاره مسکن، استفاده از حمل‌ونقل عمومی، بهداشت و درمان، چگونگی پیدا کردن شغل و… ) پیشنهاد می‌شود به مجموعه آموزش‌های زیر که در پلتفرم آموزشی فرادرس منتشر شده‌اند، مراجعه کنید.

مروری بر آثار سینمایی رامبد جوان

رامبد جوان از سال 1376 تا سال 1398 در ده‌ها فیلم سینمایی، روبه‌روی دوربین کارگردانان سرشناس سینمای ایران رفت. البته خودش نیز سابقه کارگردانی چند اثر را دارد که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم.

فیلم سینمایی که اخیراً شاهد نقش‌آفرینی رامبد جوان در آن بودیم، فیلم سینمایی «چپ راست» به کارگردانی حامد محمدی است. وی در این فیلم، هم‌بازی سارا بهرامی، ویشکا آسایش و پیمان قاسم‌خانی بود.

فیلم سینمایی «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی، از دیگر آثار سینمایی رامبد جوان است. او در این فیلم، با همسرش، نگار جواهریان هم‌بازی شد. در کنار رامبد و نگار، بازیگرانی چون: هومن سیدی، طناز طباطبایی و مهرداد صدیقیان نیز در این درام اجتماعی حضور داشتند.
فیلم «قانون مورفی» به کارگردانی رامبد جوان، جدیدترین کار او در مقام کارگردانی سینما است. این فیلم، فروشی قریب به 10 میلیارد تومان را تجربه کرد. رامبد در این فیلم، در نقش ادوارد مورفی حضور یافت که یک زندانی فراری به شمار می‌رفت. او را امیر جدیدی (در نقش فرخ)، امیر جعفری (در نقش بهمن) و هادی کاظمی (در نقش احمد) همراهی کردند. آرشا اقدسی فقید نیز در این فیلم، در نقش دلقک دیده شد.

در سال 1395، او فیلمی با نام همسرش «نگار» ساخت. فیلمی که توانست نامزد سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر تهران را به‌دست آورد. نگار جواهریان در این فیلم، بازیگر نقش اول بود و محمدرضا فروتن در نقش پیمان و مانی حقیقی در نقش بهتاش از هنرپیشه‌های اصلی فیلم بودند.

همان‌طور که متوجه شدید، رامبد جوان در عرصه کارگردانی فعالیت داشته و جوایزی نیز به‌دست آورده است. اگر شما نیز از علاقه‌مندان حوزه کارگردانی هستید، اصول اولیه آن نظیر: وظایف یک کارگردان، اندازه نماها، ترکیب‌بندی، زوایای دوربین، عمق میدان، میزانسن متحرک، تحلیل و دکوپاژ و… را می‌توانید در مجموعه آموزشی زیر یاد بگیرید.

رامبد جوان در سال 1392، در فیلم «آزادی مشروط» به کارگردانی حسین مهکام بازی کرد که بنا بر دلایلی دو سال بعد، یعنی در سال 1394 اکران شد. رامبد در این فیلم، در نقش خسرو حضور یافت و با هنگامه قاضیانی (در نقش مژده)، شاهرخ فروتنیان (در نقش بخشدار) و علیرضا آقاخانی (در نقش مجید مسعود) هم‌بازی شده بود.

فیلم سینمایی «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» به کارگردانی بهروز افخمی در سال 1392 از دیگر آثاری است که رامبد جوان در آن به ایفای نقش پرداخت. او در این فیلم، در نقش بهرام کیانی بازی کرد. شایان ذکر است که مهدی فخیم زاده (در نقش پرویز دیوان‌بیگی)، گوهر خیراندیش (در نقش شهدخت فیروزکوهی) و مرجان شیرمحمدی (در نقش آذر دیوان‌بیگی)، هم‌بازی‌های رامبد در این فیلم بودند.

برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

از فیلم‌های نه‌چندان مطرحی که رامبد جوان در دهه نود شمسی در آن بازی کرد، فیلم «پریدن از ارتفاع کم» است که حامد رجبی آن را در سال 1393 ساخت. گفتنی است که رامبد، در همان سال در فیلم «نیکان و بچه غول» نیز حضور یافت و روبه‌روی دوربین رحمان رضایی رفت.

فیلم «گناهکاران» به کارگردانی فرامرز قریبیان دیگر اثر سینمایی است که شاهد نقش‌آفرینی رامبد جوان در آن بودیم. او به خاطر بازی در این فیلم، توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به‌دست آورد. رامبد جوان در این فیلم، در نقش سرگرد نادر روانگر دیده شد و هم‌بازی همایون ارشادی (در نقش هژیر خانم)، محسن افشانی (در نقش حامد) و هومن برق‌نورد (در نقش جهانبخش) گردید.

فیلم سینمایی «آزمایشگاه» محصول 1390 به کارگردانی حمید امجد از دیگر آثار هنری است که رامبد جوان در آن به ایفای نقش پرداخته است. باران کوثری، افشین هاشمی و شبنم مقدمی از دیگر بازیگرانی بودند که او را در این فیلم همراهی کردند.

کامران قدکچیان در سال 1389، فیلم «دختر شاه پریون» را ساخت و رامبد جوان در این اثر طنز، در نقش ارژنگ دیده شد. جالب است بدانید که رامبد را در این فیلم، بازیگرانی چون: نیوشا ضیغمی (در نقش افسانه)، علیرضا خمسه (در نقش آقاجون) و سعید چنگیزیان (در نقش فریدون) همراهی کردند.

فیلم طنز دیگری که رامبد جان در اواخر دهه هشتاد شمسی در آن بازی کرد، فیلم «دیو و دلبر» به کارگردانی وحید نیک‌خواهِ آزاد است. او در این فیلم، در نقش رامبد جوان دیده شد و در کنار بابک حمیدیان (در نقش رئوف)، فرهاد آئیش (در نقش عروسک‌ساز) و نادر سلیمانی (در نقش کارگردان) به ایفای نقش پرداخت.

فیلم «ورود آقایان ممنوع!» از دیگر آثاری است که رامبد جوان، کارگردانی آن را بر عهده داشت و خودش نیز در آن بازی کرد. این فیلم، محصول سال 1389 بوده و پس از اکرانش، دومین فیلم پرفروش سال 1390 شد. در این فیلم، ویشکا آسایش (در نقش بیتا، مدیر مدرسه)، رضا عطاران (در نقش وحید جبلی، معلم شیمی)، مانی حقیقی (در نقش فرامرز شاپوری) و پگاه آهنگرانی (در نقش پریا شاپوری) نقش‌آفرینی کردند.

برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

فیلم سینمایی «پسر آدم، دختر حوا» به کارگردانی رامبد جوان در سال 1387 ساخته و در سال 1389 اکران شد. جالب است بدانید که این فیلم، موفق‌ترین فیلم کمدی سال 1389 بود. در این فیلم، مهناز افشار در نقش مینا بزرگمهر، حامد کمیلی در نقش فرهود زندی و شیلا خداداد در نقش محبوبه ابتهاج حضور داشتند.

فیلم «شبی در تهران» به کارگردانی بهرام کاظمی و محصول سال 1386 است که رامبد جوان در آن به ایفای نقش پرداخته است. شاید برایتان جالب باشد که ژانر این فیلم، ژانر طنز نیست! همچنین، شایان ذکر است که رامبد را در این فیلم، بازیگرانی چون ماهایا پطروسیان، سعید پیردوست و امیر نوری همراهی کرده بودند.

فیلم سینمایی «جعبه موسیقی» به کارگردانی فرزاد مؤتمن در سال 1386 ساخته شد و رامبد جوان در این فیلم، در کنار نیکی کریمی بازی کرد. از دیگر بازیگران این فیلم می‌توان به: شاهرخ استخری و ارسلان قاسمی اشاره کرد.

فیلم «زن بدلی» به کارگردانی مهرداد میرفلاح از دیگر آثار طنزی است که رامبد جوان در اواسط دهه هشتاد شمسی در آن حضور یافت و به ایفای نقش پرداخت. رامبد در این فیلم، با ماهایا پطروسیان هم‌بازی شد و بهزاد فراهانی، رضا شفیعی جم، رابعه اسکویی و افسانه ناصری نیز در فیلم بازی کردند.

«سوغات فرنگ» اثر کامران قدکچیان از دیگر فیلم‌هایی است که رامبد جوان در آن حضور یافت. شایان ذکر است که این فیلم، محصول سال 1384 بوده و روایت آن، از فیلم «فری دست‌قشنگ» اثر مهدی فخیم‌زاده کپی‌برداری شده است. داستان این فیلم درباره زنی به نام فرشته سازگار (با بازی شیلا خداداد) است که از فرنگ برگشته و در فرودگاه متوجه می‌شود که همسرش، فرهاد (حسام نواب صفوی) در ایران زن و بچه داشته و یک کلاه‌بردار است. گفتنی است که شیوا خنیاگر، مهوش وقاری و محسن قاضی مرادی نیز در فیلم بازی کردند.

فیلم سینمایی «نسل جادویی» به کارگردانی ایرج کریمی محصول سال 1385 است. هدیه تهرانی (در نقش ژاله)، رامبد جوان (در نقش بابک) و باران کوثری (در نقش آویشن)، 3 سلبریتی بودند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

فیلم سینمایی «اسپاگتی در 8 دقیقه» از دیگر آثار سینمایی است که محصول اوایل دهه هشتاد شمسی بوده و رامبد جوان علاوه بر کارگردانی این فیلم، در آن به ایفای نقش نیز پرداخت. او با تولید این فیلم، موفق شد که در بیستمین جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان، برنده جایزه بهترین کارگردانی شود. از بازیگرانی که در این فیلم نقش‌آفرینی کردند می‌توان به: سارا خوئینی‌ها، آتیلا پسیانی، افسانه چهره آزاد و حسین محب‌اهری اشاره کرد.

فیلم سینمایی «مکس» به کارگردانی سامان مقدم، محصول سال 1383 است که رامبد جوان در این حضور یافت. فرهاد آئیش، پگاه آهنگرانی، گوهر خیراندیش، نیما شاهرخ‌شاهی و محمدرضا شریفی‌نیا از دیگر هنرپیشه-های فیلم بودند. شایان ذکر است که در این فیلم، فرهاد آئیش در نقش مکس و رامبد جوان در نقش نکونام حضور داشتند.

طنز سینمایی «صورتی» به کارگردانی فریدون جیرانی، از دیگر آثاری است که رامبد جوان در آن نقش‌آفرینی کرد. در این فیلم بازیگرانی همچون: میترا حجار (در نقش سحر ماهان)، رامبد جوان (در نقش شهرام)، فقیهه سلطانی (در نقش لیلا)، رضا شفیعی جم (در نقش پیمان)، مهدی صباغی (در نقش قاضی) و سجاد براتی (در نقش امیرحسین) دیده شدند.

اولین فیلم طنزی که رامبد جوان در دهه هشتاد شمسی در آن، روبه‌روی دوربین رفت، فیلم «سیندرلا» است. کارگردان این فیلم بیژن بیرنگ است که از قبل، سابقه همکاری با رامبد جوان را در تلویزیون داشت. پوپک گلدره فقید، فرهاد آئیش، فرخ نعمتی، زهره حمیدی و رضا عطاران، ازجمله بازیگرانی بودند که در این فیلم، در کنار رامبد بازی کردند.

آخرین فیلم سینمایی که رامبد جوان در دهه هفتاد شمسی در آن بازی کرد، فیلم «مومیایی 3» به کارگردانی محمدرضا هنرمند بود. او در این فیلم، با پرویز پرستویی، مهتاب کرامتی و سیروس ابراهیم‌زاده هم‌بازی بود. رضا ژیان و فتحعلی اویسی فقید نیز در این فیلم حضور داشتند. گفته‌شده که فیلم «مومیایی 3» به‌نوعی بازسازی فیلم «اسلحه برهنه» است اما بااین‌وجود، فروش خوبی را تجربه کرد.

فیلم سینمایی «کمکم کن» به کارگردانی مرحوم رسول ملاقلی پور از دیگر آثار رامبد جوان است. او در این فیلم، با حبیب دهقان‌نسب، سیامک انصاری، نادیا گلچین و شیوا بلوریان هم‌بازی شده بود.

اولین فیلم سینمایی که رامبد جوان در آن بازی کرد، فیلم «پشت دیوار شب» محصول سال 1376 به کارگردانی مهران تأییدی است. او در این فیلم، با نگار فروزنده، اکبر رحمتی، زهره صفوی و عباس محبوب هم‌بازی شده بود.

برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی از آثار سینمایی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

رامبد جوان در تلویزیون

رامبد جوان از سال 1393، کارگردانی مجموعه طنز «خندوانه» را در شبکه نسیم بر عهده دارد. او پیش‌ازاین کار، در سریال «پژمان» که نقش اصلی آن را پژمان جمشیدی بازی می‌کرد، به ایفای نقش پرداخت. شایان ذکر است که سریال «پژمان» را سروش صحت ساخت و بیننده زیادی نیز جذب کرد.

رامبد جوان در خندوانه
رامبد جوان در خندوانه

رامبد در سال 1392 بازیگر مهمان مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی» شده بود.

او در سال 1391 مجموعه تلویزیونی «گپ» را با هدف کاهش فاصله میان بازیگران و هواداران آنها ساخت که از شبکه آی‌فیلم پخش شد.

او در سال 1390 در سریال «ساختمان پزشکان» به کارگردانی سروش صحت، در 3 قسمت حضور داشت. گفتنی است که این سریال، از شبکه 3 پخش می‌شد.

رامبد جوان در سال 1389 در سریال «توطئه فامیلی» علاوه بر کارگردانی این سریال، در نقش رضا فهیمی، پدر پویا بازی کرد. شایان ذکر است که این سریال، در ابتدای سال 1390 روی آنتن شبکه اول سیما رفت.

او در سال 1388 سریال تلویزیونی «مسافران» را ساخت که ابتدا از شبکه 3 سیما و بعدها در شبکه‌های نسیم و آی‌فیلم نیز پخش شد. موضوع کلی این سریال 38 قسمتی، در مورد سرگذشت گروهی 4 نفره از فضایی‌ها بود که به زمین آمده بودند تا رفتار انسان‌ها را آنالیز کنند.

رامبد در سال 1387 سریال «نشانی»، که اثری پرمخاطب بود را برای شبکه 2 سیما ساخت. گفتنی است که بخش‌هایی از این سریال در شهر دبی ساخته‌شده بود. سریال «بزرگ‌مرد کوچک» به کارگردانی مسعود رسام محصول سال 1387 از دیگر آثار تلویزیونی است که رامبد جوان در آن به ایفای نقش پرداخته است.

رامبد در سال‌های 1382-1381، سریال «باغ بلور» را در 15 قسمت 45 دقیقه‌ای برای شبکه سوم سیما ساخت اما این سریال به دلایلی نامشخص پخش نشد.

او سریال «گم‌گشته» را در سال 1380 ساخت که به مناسبت رمضان در شبکه سوم سیما بخش شد. جالب است بدانید که این سریال، اولین تجربه همکاری رامبد جوان با شبکه 3 سیما بود. همچنین گفتنی است که تیتراژ پایانی این سریال را مجید اخشابی اجرا کرد که باعث محبوبیت و شهرت او نیز شد. این تیتراژ برای بسیاری از ایرانیان، هنوز یک نوستالوژی شیرین است!

برخی آثار تلویزیونی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی آثار تلویزیونی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

رامبد جوان در سال 1379، در سریال «ولایت عشق» به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده در نقش امین، برادر مأمون عباسی ظاهر شد. این سریال، در شبکه اول سیما روی آنتن رفت و سبب افزایش شهرت هرچه بیشتر رامبد جوان در تلویزیون نیز شد.

او در سال 1377 در سریال پربیننده «کت جادویی» روبه‌روی دوربین محمدحسین لطیفی رفت. این سریال از شبکه 3 سیما پخش می‌شد.

مجموعه تلویزیونی «هتل» به کارگردانی مرضیه برومند، از دیگر آثاری است که رامبد در سال 1377 به‌عنوان بازیگر مهمان در آن حضور داشت.

برخی آثار تلویزیونی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است
برخی آثار تلویزیونی که رامبد جوان در آنها فعالیت داشته است

رامبد جوان در سال 1376 فیلم‌نامه اولیه سریال «تولدی دیگر» را نوشت. این سریال توسط داریوش فرهنگ کارگردانی شد. شما نیز اگر علاقه‌مند به حوزه فیلم‌نامه‌نویسی هستید و یا برای فیلم‌نامه‌نویس شدن، رؤیایی در سر می‌پرورانید، می‌بایست از اصول و مبانی این حوزه مطلع باشید. ازجمله اصول مقدماتی فیلم‌نامه‌نویسی می‌توان به: ایده، نگارش طرح (پیرنگ)، فلاش‌بک (Flashback) و فلاش فوروارد (FlashForward)، توضیح صحنه و نما و.. اشاره نمود. اصول پیشرفته فیلم‌نامه‌نویسی نیز شامل: درام و ساختار فیلمنامه‌نویسی، زمان‌بندی ساختار سه‌پرده، شخصیت‌پردازی، روش‌های باورپذیری شخصیت، کاربرد صدا و گفت‌وگونویسی، اصول و تکنیک‌ها و موضوع تعلیق و خلاقیت و… می‌باشد. برای حرفه‌ای شدن در به‌کارگیری این اصول و مفاهیم، می‌توانید به آموزش‌های ویدئویی وب‌سایت‌های آموزشی نظیر فرادرس مراجعه می‌کنید. لینک این آموزش‌ها در ادامه، خدمت شما عزیزان ارائه شده است:

رامبد جوان در سریال «سرزمین سبز» به کارگردانی بیژن بیرنگ روبه‌روی دوربین رفت. شایان ذکر است که این سریال در سال 1376 تولید شد اما در سال 1386 روی آنتن شبکه دو سیما رفت. همچنین در پاییز سال 1399 در ادامه سریال «خانه سبز» از شبکه نسیم پخش شد.

رامبد جوان در شبکه نمایش خانگی

حضور رامبد جوان در شبکه نمایش خانگی، در 3 اثر ثبت شده است. اولی مجموعه «شام ایرانی» است که بیژن بیرنگ در سال 1390 ساخت. دیگری «کوچه مروارید» به کارگردانی سعید سالار زهی است که محصول سال 1393 بود و آخری هم اثر کم‌فروغ به نام «مردم معمولی» بود که در سال 1400 تولید شد. رامبد جوان در مجموعه طنز «مردم معمولی» که از شبکه فیلیمو پخش شد، در کنار شبنم مقدمی، آتیلا پسیانی، الناز حبیبی، لیلی رشیدی و کمند امیرسلیمانی به ایفای نقش پرداخت. او در این مجموعه، در نقش بردیا برازنده، برادر باربارا برازنده روبه‌روی دوربین ظاهر شد.

آثاری که رامبد جوان در نمایش خانگی در بخش آنها فعالیت داشته است
آثاری که رامبد جوان در نمایش خانگی در بخش آنها فعالیت داشته است

رامبد جوان در تئاتر

رامبد جوان در مدت فعالیتش فقط در 7 تئاتر حضور داشت که عبارت‌اند از:

  • تئاتر «قصر موروثی خاندان فرانکشتاین» به کارگردانی آتیلا پسانی محصول سال 1398
  • تئاتر «زیبایی گاهی زن است» به کارگردانی سهراب حسینی محصول سال 1398
  • تئاتر «اسلحه ناموس منه» به کارگردانی احسان گودرزی محصول سال 1395
  • تئاتر «مثل شلوار جین آبی» به کارگردانی احسان گودرزی محصول سال 1397
  • تئاتر «درخت بلوط» به کارگردانی وحید رهبانی محصول سال 1391
  • تئاتر «کالیگولا» به کارگردانی همایون غنی زاده محصول سال 1389

اگر به عرصه تئاتر و نمایش‌نامه نویسی علاقه‌مند هستید و قصد دارید گام‌های عملی خود را در این زمینه بردارید؛ ابتدا می‌بایست اصول و مبانی آن را فرابگیرید. این اصول تئوری شامل: آگاهی از جادوی تئاتر، آگاهی از مفهوم درام، آگاهی از جادوی کلمات و جادوی تماشا، انواع شخصیت و ویژگی‌های آنها، انواع کشمکش و انواع کنش و… می‌باشد که جزو مباحث مقدماتی و مبانی نمایشنامه‌نویسی به شمار می‌آیند. برای یادگیری مباحث مقدماتی و مبانی نمایشنامه‌نویسی می‌توانید به مجموعه آموزش ویدئویی زیر از وب‌سایت فرادرس مراجعه نمایید:

همچنین اصول پیشرفته‌تر نمایشنامه‌نویسی شامل : رویدادها، ساختار داستان، ژانرها، عناصر دیالوگ‌نویسی (ریتم، حال و هوا، اتمسفر) و… می‌باشند که همه این‌ّها را نیز در پلتفرم‌های آموزشی نظیر فرادرس می‌توانید یاد بگیرید. برای این منظور، پیشنهاد می‌شود که به لینک‌های زیر مراجعه نمایید:

اینستاگرام رامبد جوان

رامبد جوان یکی از معدود ایرانیانی است که در اینستاگرامش، بیش از 11 میلیون دنبال کننده دارد. البته نکته‌ای که باید درباره اینستاگرام رامبد جوان بدانیم آن است که او، در سال‌های اخیر بیش از 2800 پست را به اشتراک گذاشته و یکی از دلایل موفقیتش، پست‌گذاری‌های پی‌دی‌پی او است. پست‌هایی که رامبد جوان در اینستاگرام به اشتراک می‌گذارد، بازدیدهای چندصدهزارتایی دارد و بعضاً هزاران کامنت می‌گیرند. موضوع پست‌های رامبد عموماً بازتاب فعالیت‌های اجتماعی و هنری او در برنامه خندوانه است و کم‌تر بازتاب زندگی خصوصی‌اش می‌باشد. اگر علاقه‌مند هستید که در اینستاگرام، حضور فعالی داشته باشید و تعداد زیادی فالوئر، پیج شما را دنبال کنند، لینک‌هایی که در ادامه آمده است، شما را با تکنیک‌های افزایش فالوئر در این شبکه اجتماعی آشنا می‌کند.

رامبد جوان در اینستاگرام
رامبد جوان در اینستاگرام

رامبد جوان در شبکه های اجتماعی و راههای ارتباطی با او

  • آدرس وب‌سایت اصلی رامبد جوان: ندارد
  • آدرس کانال تلگرام رامبد جوان: (+)
  • آدرس صفحه اینستاگرام رامبد جوان: (+)
  • آدرس صفحه توئیتر رامبد جوان: در زمان نگارش این مطلب، او هیچ اکانت رسمی در توییتر ندارد.

حرف آخر

مخاطب گرامی! اگر نظر و دیدگاهی درباره آثار و فعالیت‌های اجتماعی، هنری و سینمایی و تلویزیونی رامبد جوان دارید، لطفاً در صورت تمایل نظر و دیدگاه خود را از طریق بخش کامنت در انتهای نوشتار به اشتراک بگذارید. همچنین باعث خوشحالی ما است که لینک این مطلب را از طریق کانال‌ها و گروه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی دارید به دوستان برسانید و ما را در اینستاگرام و تلگرام دنبال کنید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

علی آبیار (+)

«علی آبیار» دانش‌آموخته رشته مهندسی IT است و به نوشتن، موسیقی، شعر، طبیعت و البته برنامه‌نویسی و تکنولوژی‌های سطح وب علاقه دارد. رزومه تخصصی او بیشتر در زمینه «سئو و تولید محتوا» است؛ همچنین در رزومه تخصصی‌اش، چند پروژه برنامه‌نویسی وب، مدیریت وب‌سایت و توسعه محتوای آن‌ها دیده می‌شود. او تا به امروز، تولید و ویراستاری مطالب متنوعی از مجلات اینترنتی «کاپریلا» و «تاپریلا» در حوزه‌های: تکنولوژی، سئو، کسب و کار، دیجیتال مارکتینگ و… را به عهده داشته است. «علی آبیار» در حال حاضر به صورت فریلنسر بر روی پروژه‌های مختلفی در حوزه طراحی وب (Front-End) و سئو فعالیت می‌کند.

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها